Veel gestelde vragen

 
Hoe meld ik mijn bedrijf aan op binnenhuisarchitect.be?

Ga naar het online aanmeldingsformulier en meld je aan. Na ontvangst van je aanmelding neemt één van onze accountmanagers contact met je op om je verder te begeleiden bij je vermelding op de website.

Hoe worden de aanvragen gefilterd?

Op onze website kunnen aanvragers selecteren op postcodegebied en type/soort opdracht. Op die manier krijg je gerichte aanvragen binnen.

 

Binnenhuisarchitecten vergelijken

Vraag offertes aan van binnenhuisarchitecten en vergelijk de prijzen!

Hoe werkt het?


Door een samenwerking met Happy To Serve bespaart u een hoop tijd en moeite en uiteraard kosten. Binnen enkele stappen beschikt u over concrete klantaanvragen die u ontvangt in uw mailbox. Zo brengen wij u gemakkelijk in contact met de klant.

Meer klanten via Happy To Serve

Tegenwoordig raadpleegt meer dan 70% van alle consumenten die op zoek zijn naar een dienst allereerst het internet. Deze grote groep potentiële klanten is in feite op zoek naar u! Hoe bent u er nu zeker van dat u door deze groep ook daadwerkelijk gevonden wordt?

Als ondernemer is het een ingewikkeld, tijdrovend en vaak kostbaar proces om uw zichtbaarheid op het internet te vergroten. Happy To Serve biedt u hiervoor een lucratieve op maat gemaakte oplossing door feitelijk al uw online marketing uit handen te nemen. Happy To Serve zorgt ervoor dat u uw klanten direct in uw mailbox kunt verwelkomen op het moment dat zij een aanvraag indienen naar de dienst die u aanbiedt. U kunt zelf gemakkelijk aangeven hoeveel aanvragen u ontvangt en uit welke regio's, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de offerteaanvragen.


De voordelen op een rijtje:

   -    Een continue, real-time, hoge kwaliteit aanvoer van offerteaanvragen
   -    U bepaalt hoeveel aanvragen u ontvangt en uit welke regio(s)
   -    Gemakkelijk te meten ROI
   -    Geen aanmeldkosten of andere verborgen kosten
   -    Geen vast contract, afmelden kan op elk moment
   -    Probeer ons gratis uit